14th CONCOURS D’ÉLÉGANCE

Concours d’Élégance Paleis Het Loo

Concours d’Élégance 2018 is hét autoklassiekerfeest van het jaar, welke de 14e editie zal gaan plaatsvinden op vrijdag 29 juni, zaterdag 30 juni en zondag 1 juli.

De Koninklijke locatie en de unieke afwisseling van een Concours van wereldklasse met pre-war sportscars in actie maakt van het Concours d’Élégance Paleis Het Loo een evenement dat de echte autoliefhebber niet mag missen.

Naast het Concours (waar wij met een door ons gerestaureerde Porsche 911 T aan meedoen) worden samen met musea, privé-collecties en automobielclubs diverse displays van automobielen gepresenteerd. De afgelopen jaren zijn kosten noch moeite gespaart om zeer bijzondere auto’s naar Apeldoorn te laten komen.

 

Voor meer informatie: www.concourselegance.com

Onze winnende Jaguar XK 150 3.4 “S” OTS in 2010!

Opstelling voor de sprint.