CORONA UPDATE AUTOMOBIELHUYS MISKER

Geachte bezoeker,

Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en Rijksoverheid.
Vooralsnog zijn wij geopend op de normale openingstijden, uiteraard zolang de situatie het toelaat.
Daarnaast hebben wij nog enkele maatregelen genomen voor de gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers. De gezondheid staat vanzelfsprekend op de eerste plaats!

  • Geen fysiek contact (geen handen schudden en gepaste afstand bewaren)
  • Extra vaak handen wassen
  • Regelmatig desinfecteren van handcontactpunten (deurkruk, pinapparaat etc)
  • Klantenauto wordt uitsluitend met (nieuwe) latex handschoenen bereden (uiteraard wordt er gebruik gemaakt van een stoelhoes)
  • Stuur – pookknop – handrem en sleutel worden gedestinfecteerd
  • Betaling uitsluitend via pin of overmaken per bank.

Wij verzoeken u, indien mogelijk, uw auto alleen te brengen en te halen en niet tijdens de werkzaamheden te wachten binnen ons pand.
Bij overdracht van uw sleutel deze gelieve op de balie te leggen, wij zullen deze dan desinfecteren alvorens wij met de auto gaan beginnen.

HAAL EN BRENGSERVICE:
Als u elke vorm van contact en eventuele besmetting wilt voorkomen, halen wij ook graag de auto bij u op. We bellen op het afgesproken tijdstip bij u aan, stappen terug als u open doet zodat u veilig de sleutel op de mat kan leggen. U stapt terug, en wij pakken de sleutel, desinfecteren hem en nemen de auto mee voor onderhoud.  Tevens zorgen wij dat de auto gedesinfecteerd  (stuur-pookknop-handrem) retour gebracht wordt op dezelfde werkwijze.

AUTO BEKIJKEN VIA VIDEOBELLEN OF INRUILVOORSTELLEN OP AFSTAND:
Uiteraard is het ook mogelijk om een inruilvoorstel via mail of whattsapp te ontvangen.
Heeft u interesse in een auto en wilt u de auto veilig en van dichtbij bekijken? We laten u de auto graag via o.a. FaceTime (videobellen) van alle kanten bekijken.

Als u gezondheidsklachten ervaart (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) neem dan contact met ons op om uw afspraak te verzetten of gebruik te maken van onze haal & breng service.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze extreme situatie!

Blijf gezond en help elkaar!

Warme groet,

Team Automobielhuys Misker