INSCHRIJVING MISKER RALLY 2021 GEOPEND!

De inschrijving voor de Misker Rally 2021 is geopend.

Beste autoliefhebber,

Na een jaartje van afwezigheid i.v.m. het coronavirus zijn we in volle voorbereiding voor alweer de 8e editie van de Misker Rally. De rally zal zoals gebruikelijk op de laatste zondag van september verreden gaan worden t.w. zondag 26 september 2021. Vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten, en zullen wij aan de op dat moment voorgeschreven maatregelen voldoen.

Mede om die reden hebben wij besloten om de rally dit jaar niet met de gebruikelijke bbq af te sluiten maar een iets kortere afsluiting in de vorm van een “hapje en drankje”.  De andere reden dat wij dit jaar een kortere afsluiting hanteren is dat wij momenteel aan het verbouwen zijn en ons bedrijf “omtoveren” naar een nieuwe belevingswereld. Een mooie gelegenheid om de “tussenfase” van deze metamorfose te ervaren.

Uiteraard zit een heerlijke lunch op een unieke locatie bij de rally inbegrepen!

Noteert u deze datum alvast in de agenda!?

Hier kun je je inschrijven via het inschrijfformulier.

Datum: 26 september 2021
Inschrijfkosten: € 125 per equipe

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier fotoalbums van voorgaande edities.