InterClassics Maastricht 2023

12 tot en met 15 januari staan we met een greep uit onze mooie collectie op Interclassics Maastricht.

InterClassics Maastricht, tegenwoordig bekend als Classic Car Show Maastricht, is één van de gerenommeerde klassieker beurzen van Nederland. Een plek waar ook wij graag onze collectie ten toon stellen en aanbieden aan de bezoekers. Ieder jaar heeft InterClassics een thema, dit jaar zal dat zijn Dutch Grand Prix Classics. Verschillende klassieke racewagens zullen de andere stands sieren.

Op 12 januari wordt er een speciale ‘preview’ dag georganiseerd door de organisatie. Op vrijdag 13 tot en met zondag 15 januari is de reguliere beurs geopend. Voor meer informatie betreft tickets en openingstijden verwijzen we je graag door naar de website van InterClassics Maastricht.