Taxatiedag Jaguar Daimler Club Holland

Op zaterdag 22 april krijgen wij de Jaguar Daimler Club Holland op bezoek voor hun jaarlijkse taxatiedag. Zie hieronder voor meer informatie en voor het aanmelden voor een taxatie.

Gewoon zin in een kop koffie en mooie auto’s kijken? Ook dan bent u van harte welkom!

Nationale JDCH Taxatiedagen

De meeste leden zullen hun klassieker of youngtimer regelmatig moeten laten taxeren. We willen dit graag faciliteren via de JDHC taxatiedagen. Dit betekent dat er in 2023 in 2 regio’s een dag georganiseerd wordt waarbij U een taxatie kan worden laten uitvoeren door een gerenommeerd taxatiebureau waarbij natuurlijk ook tijd wordt genomen voor tips en advies. Dit tegen een speciaal tarief van € 115,- per auto.

De eerste taxatiedag gaat van start in Regio Noord, maar deze kan natuurlijk ook door leden van andere regio’s worden bezocht. Hij vindt plaats op zaterdag 22 april bij onze adverteerder Automobielhuys Misker in Nieuw Amsterdam.

Geef je snel op door een mail te sturen aangezien het aantal te keuren auto’s gemaximeerd is (20). Wij zullen dan een planning maken voor het exacte taxatie tijdstip en je daarover berichten.

Tijdens of na de taxatie hoef je je overigens niet te vervelen, Misker heeft een zeer interessante showroom met Jaguar classics en youngtimers.

Evenement gegevens:

DatumZaterdag 22 april 2023
TijdZodra uw taxatie is ingepland ontvangt U bericht.
Aanmelden uiterlijkZ.s.m. gezien max. aantal taxaties van 20
Aanmelden via mailregio-noord@jdch.nl
Kosten€ 115,- / taxatie
Ter plekke contant betalen of per Tikkie.
Aanleveren in aanmelding mail t.b.v. taxatie:JDCH LidnummerNAW gegevensKenteken te taxeren autoMobiel telefoonnummerVerzekeringsmaatschappijPolisnummerKopie APK bewijs indien beschikbaar
LocatieAutomobielhuys Misker
Vaart Noordzijde 91
7833 HE Nieuw-Amsterdam
Organisator mailregio-noord@jdch.nl (Rob Hogeweg )
landelijkregiocoordinator@jdch.nl (Peter Meijer)