Koffie&Automobielen 17 juni

Zaterdag 17 juni is het weer zo ver, Koffie&Automobielen. Het gezelligste auto-evenement van Noord-Nederland is dan weer de basis voor goede koffie, bijzondere auto’s en veel autoliefhebbers. Wij trakteren op de koffie, die dit jaar wordt geschonken door Het Koffieblik uit Westerbork. Van 10:00hr tot 14:00hr zijn alle bijzondere auto’s en autoliefhebbers welkom bij ons in Nieuw-Amsterdam.

Koffie&Automobielen, Zaterdag 17 juni 2023, 10:00hr tot 14:00hr.

Vaart N.Z. Vaart N.Z. 91
7833 HE Nieuw-Amsterdam


Al een aantal jaar is Koffie&Automobielen hét evenement van Noord-Nederland waar autoliefhebbers hun hart op kunnen halen. Samen met andere enthousiastelingen onder het genot van goede koffie het aanschouwen van bijzondere auto’s. Koffie&Automobielen kenmerkt zich door de vrije toegang voor iedereen, dat betekent dat een Lamborghini Aventador net zo welkom is als een VW Golf van 1979, zolang de auto maar een ‘verhaal’ heeft.

Deze prachtige Golf I van 1979 was vorig jaar één van de bezoekers.

De fotoreportage van vorig jaar vind je hier.

Bij Koffie&Automobielen zijn we altijd op zoek naar een mooie mix van klassiekers, youngtimers en moderne auto’s. We zijn trots op de mix van auto’s voor dagelijks gebruik en supercars. Voor vrijwel alle leeftijden is Koffie&Automobielen een leuk en laagdrempelig evenement. Weinig tijdrovend en altijd een goede sfeer!

Heb jij een auto die écht een eigen spotlight verdient, laat het ons dan even weten door contact op te nemen met Ton.

Speciale uitdaging voor fotografen

Koffie&Automobielen trekt altijd veel fotografen en autospotters, we zien dan jaarlijks ook de mooiste foto’s voorbij komen van de auto’s aanwezig. Dit jaar hebben we een speciale actie.

We willen de fotografen uitdagen om hun foto in te sturen die het beste de sfeer van Koffie&Automobielen, de foto waarvan wij vinden dat deze de sfeer van Koffie&Automobielen het beste uitstraalt wint een waardebon t.w.v. €100,-.

Meer informatie over deze uitdaging volgt.

Locatie en tijd

Koffie&Automobielen
Zaterdag 17 juni 2023
10:00 – 14:00
Vaart N.Z. 91
7833 HE Nieuw-Amsterdam

Onder het genot van goede koffie je ogen uitkijken bij allerlei verschillende soorten auto’s, zoals deze Lamborghini Aventador Spider in 2022.