Miskers en auto’s, een eeuwoude liefde

Jan-Aart en Marc
nemen het stokje over

Een jongensdroom komt uit. Of eigenlijk twee jongensdromen. Na bijna honderd jaar is het de beurt aan ons, vierde generatie Miskers, om het familiebedrijf voort te zetten. Met gepaste trots bouwen wij fanatiek aan ons vernieuwde concept: Automobielhuys Misker.

Al bijna honderd jaar
passie en kwaliteit

Wat het bedrijf al bijna honderd jaar kenmerkt is een grenzeloze passie voor auto’s, gecombineerd met constante kwaliteit en vakmanschap. Onder de naam B.M. Misker Classic Cars hebben we een waardevolle reputatie opgebouwd als toprestaurateur van klassieke auto’s.

Trots op je auto,
klassiek en modern

Onze liefde voor auto’s reikt verder dan alleen klassiekers. Omdat zowel onze apparatuur als onze specialisten altijd volledig up-to-date zijn gebleven, is het een logische keuze om onze focus te verbreden. Als huys voor automobielen staan we dan ook open voor een variatie aan auto’s.

Ons belangrijkste doel is om jou met een goed gevoel in je auto te laten stappen,
of die nu klassiek of modern is.

 • Afronding verbouwing 2022
  Het oude jasje is gebleven, van binnen is het hele pand verbouwd. Een ruimer opgezette werkplaats met de nieuwste apparatuur, een grotere showroom met de oude karakteristieke details van vroeger en een nieuwe ontmoetingsruimte. Klaar voor de toekomst.
 • Automobielhuys Misker 2017
  B.M. Misker gaat verder onder de naam Automobielhuys Misker
 • Jan-Aart 2016
  Broer Jan-Aart komt erbij en samen zetten ze de nieuwe ontwikkelingen voort
 • Vernieuwing 2012
  Marc Misker, vierde generatie, zet de eerste vernieuwing in
 • B.M. Misker 1985
  Onze vader Bert Misker koppelt de vestiging in Nieuw-Amsterdam los van Emmen en specialiseert zich in restauratie van klassiekers onder de naam B.M. Misker Classic Cars
 • Gerrit en Bert 1974
  De derde generatie Miskers treedt toe, broers Gerrit en Bert
 • Emmen 1972
  Het bedrijf breidt uit met een vestiging in Emmen
 • British Leyland-dealer 1953
  Autobedrijf Misker wordt British Leyland-dealer: van Jaguar tot Morris
 • Start Autobedrijf Misker 1920
  Gerrit Misker, onze overgrootvader, start Autobedrijf Misker in Nieuw-Amsterdam, waar men terecht kan voor reparatie en onderhoud van fietsen en motoren
misker classics