Wij zoeken een nieuwe monteur!

Wil jij aan moderne auto’s sleutelen in een nuchter familiebedrijf wat al 104 jaar bestaat? Ben jij eerste monteur & APK keurmeester. Lees dan snel verder!

Wij zoeken een nieuwe monteur!

Ons 104 jaar oude familiebedrijf zoekt een nieuw teamlid.

Wij zijn een nuchter familiebedrijf en onze passie is wereldwijd niet onopgemerkt gebleven. We zijn een lokale dorpsgarage die ook prijswinnende restauratieprojecten doet. Voor deze lokale dorpsgarage zijn wij op zoek naar een eerste monteur & apk keurmeester.

Je werkt aan diverse auto’s en jouw focus ligt vooral op de ‘moderne tak’ van ons bedrijf. Denk hierbij aan alles van Kia tot Porsche en van bestelwagen tot camper.
Je werkt in een gepassioneerd team van 7 mensen en dat merk je aan alles. Daarnaast is de werkplaats altijd schoon, de voorraad spik en span en de lijntjes zijn kort.

Wij vinden het belangrijk dat je ervaring hebt opgedaan als eerste monteur en dat je goed in het team past.

We kennen geen zaterdagdienst, wel vinden we het leuk als je bij onze evenementen aanwezig bent, zoals de jaarlijkse Misker Rally en Koffie & Automobielen.

Omdat jouw familie gaat vragen waar je op hebt gesolliciteerd vatten we het kort samen: Wij zoeken een: Eerste monteur & apk keurmeester
Dat is een Full-time functie
Met de Focus op moderne auto’s
Rijbewijs B verwachten we, E achter B is een pré
Klein team, dus veel verantwoordelijkheid en ook veel vrijheid
Inoverleg is vrijwel alles mogelijk
De ambitie om Automobielhuys Misker een 200 jaar oud familiebedrijf te maken.

Solliciteren? Bel of mail ons, we komen graag met je in contact om kennis te maken!