Winnaar Koffie&Automobielen foto-uitdaging bekend

Nadat we zaterdag 21 juni ruim 300 bezoekers mochten verwelkomen bij ons op het terrein, hebben we ook een winnaar van de foto-uitdaging gekozen.

Zaterdag 21 juni 2023 – Wisten ruim 300 autoliefhebbers de weg naar ons pand aan de Vaart in Nieuw-Amsterdam te vinden. Onder het genot van vers gezette koffie, thee en frisse limonade van ‘Het Koffieblik’ konden de bezoekers hun ogen uitkijken naar de grote variatie aan auto’s. De dag kenmerkte zich door bijzondere gelimiteerde modellen, en onverwachte tweelingen. Zo kwamen tegelijkertijd twee Delorean’s aanrijden, die snel werden gevolgd door twee oude brandweerwagens. Een indrukwekkende Ford Mustang schudde het terrein op, terwijl een zeldzame Kia Stinger de nieuwsgierigheid van liefhebbers van moderne auto’s wist te ontwaken.

Behalve de grote variatie aan auto’s van bezoekers, hebben we ook weer een mooie combinatie van exclusieve voertuigen ten toon gehad, zoals een Ferrari Portofino, een nieuwe Bentley Continental GTC en verschillende exclusieve Porsche’s.

Winnaar foto-uitdaging

Dit jaar was er een speciale uitdaging voor fotografen. Voor diegene die het beste “De sfeer van Koffie&Automobielen” wist vast te leggen, was er een prijs in de vorm van een waardebon naar keuze van €100,-.

Daimen de Haan wist met zijn vrolijke foto onze jury harten te veroveren. Waarbij de overige deelnemers hem het zeker heel moeilijk hebben gemaakt. Van harte gefeliciteerd Daimen!

Gezelligheid en gekkigheid, autoliefhebbers onder elkaar bij prachtige auto’s. Daimen de Haan is daarmee de winnaar.
De mooie overzichtsfoto van Rowan Rademaker maakte het Daimen zeer lastig om met de prijs naar huis te gaan.